Locaties
Kleine Venne 2a, 9649 GL Muntendam
Navolaan 32, 9501 VJ Stadskanaal

06-55 21 21 43 - info@dekrabbelaar.nl

Hinke van der Veen

Directeur

Ik sta dagelijks telefonisch als via de mail voor u klaar en tevens verzorg ik op zondagmiddag de lessen.
Zwemles geven is een fantastisch proces, je ziet dat kinderen ‘vriendjes’ worden met het water.Vervolgens die trotse gezichten iedere les weer: “Kijk eens juf wat ik al kan!” Geweldig.

   Nathalja

   Zwemdocent

   Zwemles geven is leuk omdat, je de kinderen helpt naar iets belangrijks. Namelijk het halen van hun zwemdiploma. De lachende gezichtjes als ze hun zwemdiploma halen is super mooi om te zien! Tijdens de zwemlessen zijn de kinderen heel enthousiast en beleven ze veel plezier in het water. Daar word ik vrolijk van. Doordat je kinderen begeleid van begin tot eind, krijg je een band met de kinderen. De kinderen zijn lekker hun zelf en zeggen wat ze willen. Je hoort altijd leuke verhalen. ‘’Juf weet je wat ik heb gedaan?” Dat vind ik super mooi! Zwemles geven is gewoon een feestje voor mij!

     Marjan

     Zwemdocent

       Evelien

       Zwemdocent

       Zwemles geven is leuk omdat, je kinderen iets belangrijks mee kunt geven wat ze altijd bij zal blijven. Dt is mijn drijfveer om me elke zwemles volop in te zetten. Je geeft ze iets mee wat voor veiligheid zorgt en je geeft ze de ervaring mee dat zwemmen erg leuk is. En het idee dat je dit doet op een manier waar kinderen ook nog eens veel plezier aan beleven, maakt het plaatje voor mij compleet. Het is heerlijk om te zien wanneer ze iets leren en succes hebben iedere keer weer.

         Marja

         Zwemdocent

         Zwemles geven vind ik leuk, omdat het prachtig is om een kind te zien die steeds meer het vertrouwen in zichzelf krijgt en die zich steeds meer zelf redt in het water. Het allermooiste vind ik als het kind al een tijdje iets niet lukt en na veel oefenen wel. Dat ze dan helemaal trots zijn!

           Alies

           Zwemdocent

           Zwemles geven is leuk, omdat je samen met de kinderen op een leuke speelse manier ze leert om zich in het water te redden. Je leert ze eerst watervrij te worden en vervolgens een zwemslag onder de knie te krijgen. Als dat dan lukt is het super om die trotse koppies te zien, daar krijg ik zelf energie van!

             Leonie

              
              × How can I help you?
              De Krabbelaar
              class="last-menu-item menu-itemve-menu" class="">
             • Home
             • Baby-peuter
             • Zwem-ABC
             • Na het Zwem-ABC
             • Aquasport
             • Recreatief zw.
             • Contact
             • Inschrijven