Locaties
Kleine Venne 2a, 9649 GL Muntendam
Navolaan 32, 9501 VJ Stadskanaal

06-55 21 21 43 - info@dekrabbelaar.nl

14-12-2020


Wat balen we dat we opnieuw jullie allen moeten vertellen dat we weer volledig dicht moeten, dit maal tot en met 19 januari. We houden jullie net als in de andere periodes op de hoogte via de e-mail.
Zijn er vragen, opmerkingen, suggesties bel, mail of Whats-App ons. 


Lieve allen, stay safe, hou je aan de richtlijnen en we houden contact.


Groet, Hinke en Wilco en het gehele team.


18-11-2020


Vanaf vrijdag 20-11-2020 08:00 worden alle activiteiten weer hervat.


3-11-2020


N.a.v. de persconferentie van vanavond 3 november 2020 hebben we helaas geen duidelijkheid of we wel of niet open mogen zijn na woensdagavond 4 november 22.00 uur. Hou de website daarom in de gaten. Zodra we meer weten, laten we dit weten.


13-10-2020


We hebben met spanning geluisterd naar de persconferentie vanavond, waarbij de gedeeltelijke lockdown is aangekondigd. Wat dit exact in houdt voor ons als zwemschool is op dit moment nog niet geheel duidelijk.


“Maar net als met de voorgaande maatregelen is ook nu nog niet exact te zeggen wat het betekent voor de dagelijkse praktijk van de zwembaden en zwemscholen vanaf morgenavond. In de regel wordt pas definitief bekend wat de maatregelen betekenen wanneer de noodverordeningen gereed zijn en de burgemeester heeft getekend. Het is te hopen dat dit nog voor het weekend zover zal zijn. In de tussentijd proberen de samenwerkende partijen in de zwembranche tezamen met onder meer VSG, NOC*NSF en het ministerie van VWS zo snel mogelijk alles helder te krijgen. Wanneer duidelijk is wat de maatregelen exact betekenen voor de zwembranche en of dit ook zal leiden tot een aangepast protocol, laten wij jullie dit uiteraard zo snel mogelijk weten. Voor nu: stay safe!”

Geciteerd van de ZwembadBranche, gepubliceerd op 13-10-2020 20:00.

Zodra duidelijk is welke gevolgen deze gedeeltelijke lockdown eventueel heeft voor ons allen, dan laat ik dit uiteraard tijdig weten.


Sportieve groeten, Wilco en Hinke en het gehele team.


19-5-2020


Vanaf maandag 11 mei zijn we weer gestart met de zwemlessen en vanaf vrijdag 22 mei starten we weer met het banen zwemmen.15-3-2020


Beste allen,


Velen van jullie zullen zojuist de berichtgeving hebben gevolgd, en ook wij gaan tot en met maandag 6 april dicht. Zodra wij weten wanneer we weer open kunnen,  brengen we jullie op de hoogte. Wij hebben zojuist alle lessen voor deze periode afgemeld en je ontvangt hiervan morgen je inhaaltegoed.


Laten we hopen dat deze ingrijpende maatregelen helpend zijn om het reguliere leven weer op te pakken. Laten we elkaar zo goed mogelijk proberen te ondersteunen.


Mochten er prangende vragen zijn, laat het ons weten.


Sportieve groeten, Wilco en Hinke en het gehele team.13-3-2020

De kijklessen gaan niet door
Ondanks eerdere mailing van vanochtend hebben wij vanavond in overleg besloten dat we de kijklessen tot nadere orde gaan uitstellen. Dit omdat we onze docenten waar we kunnen zo niet nog meer in contact willen laten komen met. En daarmee hopen dat we zolang mogelijk continuïteit van lessen kunnen bieden.
Zodra de maatregelen weer worden versoepeld zullen we opnieuw een week plannen en jullie hierover berichten. Mocht je met een vraag hebben gewacht tijdens de kijklessen, laat het ons dan weten via de mail.


12-3-2020

Maatregelen vanwege coronavirus
Wij zijn gewoon open!


Langs deze weg informeren wij jullie hoe wij als zwemschool De Krabbelaar omgaan met de meest recente ontwikkelingen van het coronavirus en de afgekondigde maatregelen van het kabinet. Wij hebben het standpunt ingenomen dat we de adviezen opvolgen die landelijk worden afgegeven door overheid, het RIVM en de GGD.


Op dit moment wordt er aangegeven dat er geen reden is om basisscholen te sluiten of andere maatregelen hiervoor te nemen. Dit omdat er weinig besmettingen zijn onder jonge kinderen en omdat jonge kinderen minder risico lijken te lopen.


Mede wetende dat virussen niet van warme en vochtige ruimtes houden en dat chloor de levensvatbaarheid van virussen en bacteriën verkort. Verspreiding via de lucht is echter niet anders dan in andere situaties.


Alle activiteiten gaan gewoon door, zo ook de kijklessen, wen- proef en afzwemmen, dit kan door dat wij een kleinschalige zwemschool zijn, maar wel met een aantal maatregelen:


Maatregelen
Onze maatregelen luiden met onmiddellijke ingang als volgt:

  • Blijf thuis en kom niet naar het zwembad bij klachten zoals: verkoudheid, hoesten en koorts. Ook bij twijfel. Meld dan de les zelf af via de persoonlijke pagina.
  • Kom slechts met 1 begeleider per kind naar zwemles en de kijklessen. Neem indien mogelijk geen broertjes en zusjes mee.
  • Beperk de tijd in onze zwemschool door: zoveel mogelijk thuis al de zwemkleding aan te trekken en kom niet eerder dan nodig

Diploma zwemmen 28 maart
Voor als nog laten we het diploma zwemmen gewoon doorgaan, echter met de volgende tijdsplanning en maatregel:
7.30 uur C- diploma
8.45 uur A- diploma
10.15 uur B- diploma
Er mogen maximaal 2 personen per kind mee.


Wij adviseren iedereen om de landelijke afgegeven richtlijnen en adviezen zo goed mogelijk op te volgen en doen een dringend beroep op ieders verantwoordelijkheid hierin. Alleen samen kunnen we zorgdragen voor een veilige omgeving en voor veilig zwemplezier.


Wanneer er nieuwe adviezen en besluiten van overheidswege worden afgegeven die impact hebben op de huidige stand van zaken, zullen wij jullie hierover informeren. Dit zal gebeuren via de website, nieuwsbrief en Social Media.


Tot slot vragen om jouw begrip voor deze maatregelen die wij helaas moeten nemen, maar willen met deze maatregelen er voor zorgen dat alle activiteiten zoveel mogelijk door gaan. Als er nog vragen of onduidelijkheden zijn, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Team zwemschool De Krabbelaar


× How can I help you?