Locaties
Kleine Venne 2a, 9649 GL Muntendam
Navolaan 32, 9501 VJ Stadskanaal

06-55 21 21 43 - info@dekrabbelaar.nl

Hinke van der Veen

Directeur

Ik sta dagelijks telefonisch als via de mail voor u klaar en tevens verzorg ik op drie dagen zwemlessen.
Zwemles geven is een fantastisch proces, je ziet dat kinderen ‘vriendjes’ worden met het water. Vervolgens die trotse gezichten iedere les weer: “Kijk eens juf wat ik al kan!” Geweldig.

   Nathalja

   Zwemdocent

   Zwemles geven is leuk omdat, je de kinderen helpt naar iets belangrijks. Namelijk het halen van hun zwemdiploma. De lachende gezichtjes als ze hun zwemdiploma halen is super mooi om te zien! Tijdens de zwemlessen zijn de kinderen heel enthousiast en beleven ze veel plezier in het water. Daar word ik vrolijk van. Doordat je kinderen begeleid van begin tot eind, krijg je een band met de kinderen. De kinderen zijn lekker hun zelf en zeggen wat ze willen. Je hoort altijd leuke verhalen. ‘’Juf weet je wat ik heb gedaan?” Dat vind ik super mooi! Zwemles geven is gewoon een feestje voor mij!

     Marjan

     Zwemdocent

       Anne

       Zwemdocent

       Zwemles geven is leuk omdat, het water een natuurlijke en speelse leefomgeving voor kinderen en mijzelf is. Ik vind het uitdagend en leuk om mijn creativiteit en enthousiasme zo in te zetten dat zij het ook als een plezierige omgeving gaan ervaren. Ik hoop zo te kunnen bijdragen dat ze zich hun leven lang als een vis in het water voelen, met welk doel ze dan ook gaan zwemmen nu en later.

         Leonie

         Zwemdocent

         Zwemles geven is leuk, omdat je de kinderen vanaf het eerste moment ziet groeien. De kinderen zelfvertrouwen geven zodat ze net dat extra stapje gaan zetten vind ik het leukste wat er is. Samen met je kind gaan we er een fijne tijd van maken. Zwemles met een glimlach!

           Sijtske

           Zwemdocent

           Zwemles geven is leuk omdat, je kinderen iets kunt leren op een speelse en creatieve manier. Zelf heb ik als kind heel veel gezwommen en ging ik altijd met heel veel plezier naar zwemles en dit wil ik heel graag overbrengen aan de kinderen, dat zwemmen echt heel leuk is en dat je het niet spannend of eng hoeft te vinden. Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk en vind het heerlijk om weer in het water te zijn. Het geeft me zoveel energie vooral omdat ik kinderen zo eerlijk en puur vind en vooral omdat elk kind is anders en daardoor speciaal is.

             Tjitske

             Zwemles geven is leuk, omdat je de kinderen iets heel belangrijks leert. Vooral in ons waterrijk Nederland, is kunnen zwemmen erg belangrijk. Je ziet de kinderen soms van extreem bang, naar een ‘waterratje’ transformeren, en daar doe je het voor! Elk kind is verschillend, de een gaat snel, de ander doet er soms wat langer over, en dat moet kunnen. Extra uitdaging ga ik dan ook niet uit de weg. Zolang ze er maar plezier in hebben!

               Alie

               Zwemdocent

               Zwemles geven is leuk, omdat ik geen bloed in mijn lichaam heb maar zwembadwater. Vanaf kleins af aan lig ik al wekelijks in het zwembad.
               Eerst om zelf mijn diploma’s te halen in een koud buiten bad in weer en wind, en later als wedstrijdzwemmer meerdere keren per week. Toen ik moest na denken wat ik wou gaan doen was voor mij de keuze dus niet zo moeilijk ik wil de sport in. 1 en 1 is 2 en dan is water en kinderen natuurlijk een super leuke combinatie. Het aller leukste is dat alle kinderen verschillend zijn en ook op hun eigen manier en tempo leren.
               De verhalen die ze vertellen, de eerlijkheid en de lach op die gezichtjes.

                
                × How can I help you?
                De Krabbelaar
                class="last-menu-item menu-itemve-menu" class="">
               • Home
               • Coronavirus
               • Baby-peuter
               • Zwem-ABC
               • Na het Zwem-ABC
               • Aquasport
               • Banen zw.
               • Contact
               • Inschrijven