Locaties
Kleine Venne 2a, 9649 GL Muntendam
Navolaan 32, 9501 VJ Stadskanaal

06-55 21 21 43 - info@dekrabbelaar.nl

Zeemeermin zwemlessen

Altijd al eens willen leren zwemmen als een zeemeermin? In de basis cursus van 4 lessen leer je zwemmen als een zeemeermin, zowel op de buik, rug als op je zij. Maar ook onder water duiken naar de bodem en zwemmen door hoepels hoort hierbij.

 

Naast oefeningen krijgen de kinderen ook de mogelijkheid om onder begeleiding zelf te experimenteren. Er wordt gestart in ondieper water en daarna gaan de kinderen naar diep(er) water. De laatste vijf minuten van de les kunnen de mogen de kinderen vrij spelen zonder staart.

 

Basis cursus 4 lessen
Tijdens de cursus leer je hoe je je als zeemeermin of zeemeerman behendig door het water beweegt. In de les komt onder andere aan bod hoe een staart aangetrokken wordt, hoe een zeemeermin mooie slagen maakt of hoe bijvoorbeeld de zeemeermin wokkel uitgevoerd wordt. De cursus wordt afgesloten met een diploma. Uiteraard hebben wij diverse mooie staarten in diverse maten.

 

Leeftijd zeemeermin zwemmen
De lessen zijn toegankelijk voor kinderen vanaf 7 jaar met een B diploma. Ook kinderen van 10 jaar en ouder die alleen een A-diploma bezitten zijn welkom. Natuurlijk kunnen kinderen die elders hun diploma gehaald hebben ook lekker meedoen.

 

Geef je zoon/dochter nu nog op!
 

Kosten
€50,- , dit bestaat uit 4 lessen van 50 minuten, inclusief diploma zwemmen tijdens de laatste les en gebruik van de zeemeerminstaart.

 

Ouder en kind zeemeerminzwemmen
Na de zomer zullen we hiermee starten, heb je interesse laat het ons weten!


De Krabbelaar
class="last-menu-item menu-itemu-wrap-5810" class="rmp-menu-wrap">
× How can I help you?